kavitációs zsírbontás véleményekmasszázs hatásai

Kavitációs zsírbontás lényege

A kavitáció szóval az életünk során talán a fizika órán találkozhattunk, mivel ez egy fizikai jelenség, amely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból hirtelen gáz fázisba megy át a nyomás esése következtében. De azért nyugodjunk meg, mi egy-egy kezelés alkalmával azért még nem fogunk elpárologni, maximum a felesleges zsírréteg válik köddé… Ki akar milliókat plasztikai műtétekre költeni, mikor már elérhető egy olyan megoldás is, amiért a tested és a pénztárcád is hálás lesz.

Na de mi is az a kavitációs zsírbontás és hogyan működik?

A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánatos területekről történik a zsírszövet csökkenése.

A kavitációs zsírbontás célja a diétának és mozgásnak ellenálló helyi zsírpárnák lebontása. Azoknak ajánlott, akik kevés vagy közepes súlyfeleslegtől szeretnének megszabadulni célzottan egy bizonyos testtájról. A következő testtájakon alkalmazható kavitációs ultrahangos kezelés: has, comb (külső, belső, elöl, hátul), csípő, fenék, kar.

Biztonsággal alkalmazható a következő problémákra:

  • narancsőr (cellulit) kezelésére
  • zsírpárnák eltüntetésére
  • a nyirokkeringés javítására

A kezelés menete teljesen fájdalommentes és nincs felépülési idő sem, tehát nyugodtan szervezhet a nap további részére a vendég programokat, semmiben sem fogja gátolni, nem érez majd fájdalmat.

Eredmény:

  • Tartós zsírbontó hatás
  • Feszes és rugalmas bőr
  • Intenzív cellulit csökkenés, sima bőrfelszín
  • Karcsú combok, feszes has és formás csípő

Kérjen időpontot Kavitációs zsírbontás szolgáltatásunkra