kavitációs zsírbontás

Kavitációs zsírbontás – napjaink legelterjedtebb zsírbontó technológiája

Lényege, hogy a kavitációs ultrahang segítségével megbontjuk a bőrszövet alatt húzódó zsírsejtek szerkezetét, melynek hatására azok elszakadnak egymástól és távoznak a szervezetből a méreganyag kiválasztó rendszer segítségével. A kezelésekhez feltétlen javasolt napi min. 2 liter víz fogyasztása, hogy segítse a kliens a szervezetéből kihajtani a megtört és feleslegessé vált zsírsejt maradványokat. A kezelés kiegészítője lehet egy, akár kézzel is biztosított hullám masszázs, vagy egyéb anyagcsere gyorsító folyamat (testmozgás, vibrációs tréning, hullám masszázs, szauna stb….), melyek mind mind segítik a zsírsejtek maradványainak elszállítását, kihajtását.

Amire ügyeljünk:

Fontos a napi 2 liter víz, nem csak a kezelés napján, hanem mindennap.

Általánosságban

A gép alapvetően  a zsírsejtek szétrombolására és azok elszállítására hivatott a szervezeten belül. A vákuum segítségével a zsírsejtek közé légbuborékokat hozhat létre, melynek hatására fellazul a zsírsejtek szerkezete. Ezt követően a kavitációs ultrahang kiválóan szétrobbantja a fellazult zsírsejteket, majd a rádiófrekvenciás fej elfolyósítja azokat, így azok könnyebben kihajthatóvá válnak  a szervezetből.

Mindemellett a rádiófrekvencia segítségével kiváló kollagén termelést érhetünk el a kezelt területen (arcon és testen egyaránt), melynek hatására a megnyúlt bőr megfeszül, visszanyeri korábbi ruganyos, hidratált állapotát.

Érdekes tudnivalók:

  1. Minden kezelés kellemes, fájdalommentes érzést nyújt.
  2. Egyetlen kezelés sem okoz bőrelváltozást
  3. Egyetlen kezelés sem okoz vérzést, duzzanatot, vagy véraláfutást (a vákuum szívó idejének növelésével és az elengedési idő csökkentésével esetleges véraláfutások okozhatók).
  4. A kezelések mellékhatások nélküliek és látványos eredményeket biztosítanak.
  5. Nem invazív kezelések, tehát nem történik fizikális behatolás a bőr alá, a teljes munkát a gép végzi, teljes biztonsággal.

 

Mire is jó a gép?

  • karokon, lábakon, combokon, csípőn, hason, háton, nyakon lévő zsírsejtek számát csökkenti (kavitációs fej)
  • bőrfeszesítő, narancsbőr megszüntető hatása van kiváló kollagén serkentő hatása miatt (RF és vákuum RF fejek).
  • nyugtató, illetve fájdalomcsökkentő hatása lehet, ízületi problémák esetében
  • kiválóan feszesíti/fiatalítja a megnyúlt vagy fogyásból megmaradt többlet bőr réteget testen és arcon egyaránt.
  • nyirokkeringés és anyagcsere gyorsító (minden esetre minden kezelés mellett javallott, egy kezelést segítő étrend, melynek tartalmaznia kell min. 2 liter vízet/nap, semmi esetre sem nagyobb számú kalória bevitelt mint amennyit addig a kliens fogyasztott).
  • megduplázza a kollagén – , illetve az elasztikus rostok mennyiségét az arc – és a testbőrben egyaránt.
  • fantasztikus a kollagén rekonstrukciós hatása

Rádiófrekvenciás testkezelő, bőrfeszesítő fej

Elsődlegesen ajánlott használati terület: láb, fenék, has, hát, kar

Elsődleges megoldása lehet: bőrfeszesítés, kavitáció utáni zsírelvezetés.

A rádiófrekvenciás kezelőfejek (melyből 2 db található a géphez à  a kisebb quadropoláris és a nagyobb hexapoláris ) a testbőr feszesítésére hivatottak. Az orvostudomány MRI technológiájának technikai hátterén alapuló eljárás, melynek hatására minden fajta mellékhatás nélkül serkenthetjük a bőr természetes kollagén termelődését. Már három alkalom után is látványos eredményekre lehet számítani, kimondottan ha ebben az esetben is betartjuk a napi 2 liter víz és NEM megnövelt méreganyag/kalória bevitelt.

Fontos a napi 2 liter víz, nem csak a kezelés napján, hanem mindennap

A rádiófrekvenciás kezelések jó kiegészítői lehetnek  a kavitációs zsírbontásnak, melyek időben a kavitációs kezelést követik.