masszázs hatásaisvédmasszázs

Mi a különbség a gyógy- és a svédmasszázs között

Gyakran tapasztaljuk, hogy a vendégek úgy térnek be, hogy nem tudják mi is az alapvető különbség a masszázsok között. Legtöbbször előforduló kérdés a gyógy-svéd-sport masszázs fogalmának elkülönítése.

A svéd masszázsnak relaxáló, feszültségoldó hatása van, segít az alvászavarok leküzdésében, illetve bizonyos típusú fájdalmak csökkentésére is kiválóan alkalmas. Nemcsak lelki felfrissülést eredményez, de a belső szervi folyamatokra is jó hatással van. A svéd masszázs során, az egész testet átmasszírozzuk, de kérhető csak hátra, vagy valamelyik fájós végtagra is.

A gyógymasszázs alapfogásaiban a svédmasszázshoz hasonlítható, a különbség abban rejlik, hogy a gyógymasszázs során kimondottan a célzott területet kezelik. Sok esetben orvosi papírral jönnek a vendégek, vagy orvosi utasításra. Fontos a rendszeresség. A masszázs során nemcsak felfrissítjük a testet, de a fájdalmas területeket is kezeljük. Oldja a feszes izomzatot, javít a tartási zavarokon, és segít a betegségek kezelésében, illetve a balesetek, sérülések utáni regenerálódásban.

A sportmasszázs kiválóan alkalmazható sérülések, izomegyenlőtlenségek, illetve testtartási problémák kezelésére. Javítja az izmok kondícióját, ezáltal segít elkerülni a sportsérüléseket. Sokkal erősebb, mélyebb masszázsfajta, mint a svédmasszázs.


Válassza 60 perces svédmasszázs szolgáltatásunkat!