Cellulit masszázs

A legelső kérdés amit a vendégek feltesznek, ha ilyen jellegű masszázs iránt érdeklődnek, hogy mit jelent maga az a szó, hogy cellulit, cellulitisz. Először is tisztázni kell e két szócskának teljesen más a jelentése. A Cellulitisz jelentése a laza kötőszövet fájdalmas gyulladását (itis) jelenti, ez egy bakteriális fertőzés.

Első tünetek: bőrfelület kivörösödése, fájdalma, nyomásérzékenysége. Míg a cellulit kifejezés a kötőszövet (bőr alatti zsírszövet) ödémája, melynek oka a sejtekben felhalmozódott sok toxikus anyag, helyi vér- és nyirokkeringési zavar. Fogyókúra általában azért nem megoldás, mert a sejtekben rekedt anyag fő tömege nem zsír, hanem víz. Sajnos a nők döntő többségénél szerepet játszik, ma már másodlagos női nemi jellegnek tekinthető..
Kezelése: egyik leghatékonyabb kezelés terápia, a masszázs vagyis a cellulit masszázs.
Sajnos nem a legkellemesebb, de talán a leghatékonyabb.

Mielőtt elkezdjük a cellulit masszázs terápiát, érdemes előtte legalább egy héttel víztisztító teát fogyasztani, kúraszerűen, hogy beindítsuk a nyirokkeringést.
Pl: a legjobb a csalántea (napi 2 nagy bögre, maximum 2 hétig) utána pl : naturland, fitt-forma teakeverék.

A masszázs beindítja a keringést, fellazítja a lerakódott zsírsejteket.
Erősebb gyúró ,csavaró masszázs fogások , vérpezsdítő krémekkel.
Közben gumiköpölyt alkalmazunk majd a masszázs kezelés végén masszírozó géppel elegyengetjük a felmasszírozott salakot.
Másnapra lila, kissé duzzadt szivacsos jellegű, de nem kell megijedni ez csak az első -második alkalmak után, amíg hozzá nem szokik a kötőszövetünk a „traumához”.
Ha elkezdi a cellulit masszázs terápiát akkor az fontos ,hogy egy kezelés sajnos nem elegendő, hogy eltüntessük a cellulitot,…

…hogy hány kezelés szükséges, ez függ attól milyen makacs a lerakódás, mennyi felesleg van az adott területen.
30 és 60 perces masszázsokat vehet igénybe.
30 perces masszázst annak ajánlom, akinek egy nagyon minimális lerakódás található, amit viszonylag rövid időn belül fel tudunk masszírozni.
60 perces masszázst, nagyobb felületen, alaposabban elől-hátul , vagy csak egyik részen.
Árak:
30 perces : 1 alkalom: 3500 ft 60 perces: 1 alkalom: 5200 ft
5 alkalom: 16.600 Ft 5 alk: 24.700 ft
10 alkalom: 31.500 Ft 10 alk: 46 800 ft

Ellenjavallat:

Lázas megbetegedés, fertőző betegség, visszeres láb, trombózis, menstruáció első 3 napja, daganatos megbetegedés, terhesség, leromlott legyengült állapot.