cellulit masszázs véleményekmasszázs hatásai

Cellulit masszázs eredmény

Élete során szinte minden nő megismerkedik a narancsbőrrel, s nem feltétlenül vidám ez a találkozás. Sok nő életét megkeseríti, de a cellulit masszázzsal végre fellélegezhetnek a nők, hiszen ez egy remek alkalom, hogy elhalványítsuk vagy akár teljesen eltüntessük a makacs narancsbőröket.

A cellulit masszázs javítja a kötőszövetek tápanyagellátását, emellett a belső szervekben fellépő zavarok kezelésére is alkalmas. Ezek a zavarok a bőr adott területein kisebb mélyedések vagy duzzanatok formájában jelentkeznek. A kötőszövet testünk szinte valamennyi részében megtalálható szövettípus. A kötőszövetek biztosítják pl. a fenék, a comb és a has feszességét. A narancsbőrt a meglazult kötőszövet, zsír és a felhalmozódott anyagcseretermékek összessége alkotja. A cellulit vagy narancsbőr főleg a comb és a fenék bőrén jelentkező csomósodás, melyet a kötőszövet zsírsejtjeiben lerakódott víz és salakanyagok okozzák.

A cellulit okai lehetnek

  • rossz anyagcsere
  • örökletes hajlam
  • hormonális problémák
  • mozgáshiány
  • helytelen táplálkozás
  • kevés folyadékbevitel

Kötőszövetre gyakorolt hatásai

  • kiüríti a szervezetben lerakódott salakanyagokat
  • segíti a felgyülemlett kötőszöveti nedv és nyirokfolyadék áramlását
  • a vérkeringés és a bőrfelszín javulását

A cellulit masszázs hatása

A masszázs során emelkedik a bőr hőmérséklete, gyorsul a sejtanyagcsere mivel a kapillárisok (A hajszálcsövesség, idegen szóval kapilláris hatás a folyadékok azon tulajdonsága, hogy képesek szűk, keskeny térben a gravitációs erő ellenében is mozogni) aktiválódnak, ez javítja a vér-és nyirokkeringést, ezért felgyorsul a bőr és kötőszövet folyadékellátása, ami egy kitisztult optimálisan működő bőrt eredményez. Célszerű kúraszerűen alkalmazni, minimum 10-12 kezelés javasolt, heti 1 vagy 2 alkalommal. Emellett szükséges a sok folyadék fogyasztása, hogy a méreganyagok kiürülhessenek, valamint a testmozgás, ami jelentősen megnöveli a kívánt eredmény elérését. Ha elértük a kívánt eredményt, akkor célszerű havonta 1x fenntartó kezelést végezni. A masszázs hatékonyságát növeli és az elért eredmények megtartásához feltétlenül szükséges a helyes életmód és táplálkozás, a rendszeres mozgás.


Kérjen időpontot Cellulit masszázs szolgáltatásunkra