Bemutatkozás

Kedves Leendő Vendégünk

 

Szalonunk fő tevékenysége a gyógymasszázs és különböző testkezelések.

Szakképzett Gyógy,- és Sport,- masszőrök várják vendégeinket, akik a legjobb tudásuk szerint segítenek meglévő panaszaikon, illetve azok megelőzésében is részt vesznek.

Problémájának, igényének megfelelően gyógy-, svéd-, sport-, stresszoldó, alakformáló-cellulit, aromaterápiás masszázsaink közül választhat, akár gyógyulni szeretne vagy csak feltöltődésre van szüksége . Masszázskezeléseink mellett igénybe veheti testkezelő gépeinket, kavitációs zsírbontást és elektroterápiás kezelést, továbbá kineziológiai tape felrakást.

A masszázs felhasználása igen sokrétű: alkalmazhatjuk frissítő vagy ellazító célzattal,sportolóknál a sporttevékenység előkészítésére és fokozására,valamint mozgásszervi betegségekben szenvedők esetén a panaszok enyhítésére,illetve a narancsbőr eltüntetésére.

Egyre többen fordulnak a természetes gyógymódok felé,hiszen azt tapasztalják,hogy a gyógyszerekkel ellentétben ezek valóban pozitív változásokat hoznak életükbe.A testre gyakorolt hatások mellett a masszázs a lelket is kényezteti.

Amennyiben mozgásszervi panaszai vannak,vagy munkája maximális szellemi vagy fizikai erőnlétet követel,intenzív stresszel jár,illetve ha ezekkel az általában együtt járó rendszertelen életmód meglátszik alakján, jelentkezzen be hozzánk, a Hársfa Masszázs szalonba egy masszázsra.

                                           

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket a megadott elérhetőségek bármelyikén!

Figyelem! A masszázs kezelések szigorúan erotika  mentesek!!